Zakelijk

Zitteninjetuin.nl ZAKELIJK 

Wij maken van je tuin je huiskamer

 

Het plaatsen van bestellingen maken we jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden we je een aantal extra opties aan. Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders en offline én online op rekening te kopen.

  •  Razendsnelle service
  •  Kortingsmogelijkheden
  •  Levering altijd in overleg

 

Nu al ideeën?

Bel gelijk met ons om kennis te maken

Voorwaarden

Is de bestelwaarde hoger dan € 3500,- of wil je meer dan 3 stuks bestellen? Dan maken we graag een offerte voor je. Ben je akkoord met de offerte? Dat zien we graag schriftelijk bevestigd.

We begrijpen dat je als bedrijf op rekening wilt bestellen en we maken dit graag mogelijk. We willen wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel hiervoor in aanmerking. Daarnaast doen we altijd een financiële achtergrondcheck.

Razendsnelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoef je bij ons nooit lang te wachten als je belt en op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. Je bestelling heb je morgen of zelfs vandaag nog op kantoor.

Kortingsmogelijkheden

We maken graag een offerte op maat. We bieden productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je wensen. Een prijs die lager wordt wanneer je meer bestelt. Een offerteaanvraag doe je direct via ons e-mailadres info@zitteninjetuin.nl . In veel gevallen krijg je aan de telefoon naast passend advies ook meteen al een goede aanbieding. Er kan dan ook direct een referentie toegevoegd worden aan de offerte. Wel zo gemakkelijk voor de administratie.