Betalen

Veilig betalen

Zitteninjetuin.nl biedt u een veilige manier aan van winkelen. Uw persoonlijke gegevens worden veilig bewaard. Ook worden uw gegevens niet aan derden verstrekt. De beveiligde manier van veilig betalen kunt u herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina. Deze wordt zichtbaar zodra u wordt doorverwezen naar het betalen van de factuur. Controleer dus voor u uw bankgegevens invoert, of er linksboven in de adresbalk een slotje staat vermeld. Staat deze er niet? Stop dan de betaling en stuur ons a.u.b. een mail. Houdt u inlog gegevens voor u zelf. Zo bent u er zeker van dat niemand misbruik maakt van uw account.

Betalingsmogelijkheden

IDEAL
Deze betaaloptie biedt jou als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekening nummer.

Bankcontant / Mister Cash
Dit is een betaalsysteem wat vergelijkbaar is met IDEAL. Dit betaalsysteem wordt vooral gebruikt in België.

Overboeking
Deze betaaloptie biedt jou als klant de mogelijkheid om te betalen door het zelf over te maken. De bestelling wordt pas verzonden, als het aankoopbedrag op onze rekening is gestort.

Betalen bij afhalen
U kunt contant (wij hebben geen pin-mogelijkheid) betalen bij afhalen. Eveneens kunt u vooraf ook het aankoopbedrag overboeken.

Achteraf betalen met Klarna inclusief kopersbescherming

Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 30 dagen na de verzending van je goederen of tickets te betalen/ na de datum waarop de dienst of de digitale inhoud beschikbaar voor je is. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna zal je een betalingsopdracht sturen zodat je direct aan Klarna kan betalen. Voor de contactgegevens en meer informatie over Klarna kan je klarna.com bezoeken.

Creditcard

Je kunt bij ons gerust betalen met een creditcard. Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij jou incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan onze betalingsprovider Mollie. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.