Retourneren en ruilen

Wat is de retourtermijn/zichttermijn?
Bij Zitteninjetuin heeft u de mogelijkheid uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen. Wij raden u aan bij het afhalen of bij bezorging uw bestelling te controleren.

Mocht deze incompleet of beschadigd zijn, neemt u dan zo spoedig mogelijk hierover contact met ons op via info@zitteninjetuin.nl

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Heeft u een artikel welke u terug wilt sturen, neemt u dan contact op met ons
op. Artikelen die u wilt retourneren dienen in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking aangeboden te worden, tevens moet het product ongeschonden zijn. Wij zullen in beide gevallen het aankoopbedrag én de verzendkosten
van de heenzending aan u terugbetalen, binnen enkele werkdagen en uiterlijk binnen 14 dagen. Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd.

 

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Bij Zitteninjetuin heeft u de mogelijkheid uw bestelling te retourneren of te ruilen binnen 14 dagen.

 

Heb ik recht op herroeping?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten variëren per besteld product, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zitteninjetuin.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Herroeping?
Wilt u uw bestelling herroepen (alleen mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst bestelling)? Vul dan het herroepingsformulier correct in en verstuur het ingevulde herroepingsformulier binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar info@zitteninjetuin.nl of per post naar Kapitein H. van der Maadenstraat 1 E, 4261 LA Wijk en Aalburg.