Buiten koken met onze buiten kook producten

Altijd zal de lente en de zomer meer gelieerd zijn aan outdoor, dat zit nu eenmaal bij de consument tussen de oren. De tuin met onder andere haar tuinmeubels, de BBQ, verlichting en mogelijkheden op het gebied van vuur is ook meer en meer een ‘’status symbool’’ geworden, een plek waar we kunnen vertoeven alle 4 de kwartalen van het jaar een plek waar we net als in de keuken ook alle facetten van koken en bakken met de BBQ onder de knie beginnen te krijgen.
Buiten koken begint met Remundi, Quoco, Quan Garden Art en Artola
Meer over buiten koken

Remundi, Quoco, Quan Garden Art en Artola zijn 4 topproducten om eenvoudig buiten te koken om zo een gezonde maaltijd of juist een lekker stuk vlees te bereiden of te BBQ-en.
Buiten koken met de vuurschaal die een ronde of vierkante brede, dikke platte braadplaat heeft die je gebruikt als een soort teppanyaki of plancha.

De braadplaat heeft verschillende kooktemperaturen. Het midden van de braadplaat is warmer dan de buitenkanten zodat koken nog gemakkelijker is en je alle ingrediënten samen kunt serveren.
De Remundi, Quoco, Artola en de Quan Garden Art zijn allemaal prachtig vormgegeven en is een bijzondere beleving om samen met je gasten een sfeervolle manier om het koken te beleven. Of je nu eieren bakt, groenten langzaam kookt, een malse biefstuk grilt of een visgerecht gaat bereiden, met de Remundi, Quoco, Artola of de Quan ontdek je een compleet nieuwe wereld vol mogelijkheden voor buiten koken.

Maak gebruik van een vuurschaal en ga buiten koken!
Buiten koken is heel trendy. Bij Zitteninjetuin.nl vind je alle tools wat je nodig hebt in de webshop. Kinderen vinden het te gek om buiten te koken in de tuin. Het is dan ook zalig om heerlijk buiten in de natuur te koken. Bestel de vuurschaal die jij de mooiste vind. Je kunt kiezen uit diverse bekende merken zoals Remundi, Quoco, Artola en de Quan Garden Art. Ondanks dat de vuurschaal nog niet zo bekend is , toch worden ze al volledig geleverd met een ronde, dikke of platte braadplaat. En tevens met verschillende onderstellen. De vuurschaal is daarom een pronkstuk voor in de tuin. Wat ook nog meer uitstraling geeft, speciaal ‘s avonds is dat je gezellig rondom het vuur zit terwijl je buiten aan het koken bent. Als je gek op koken moet je het absoluut eens buiten in de tuin proberen. Er gaat een een extra kookwereld voor je open. Alvorens je gaat beginnen met buiten koken in je tuin, neem dan eerst een kijkje in onze webwinkel.