parasol_galileo_maxi_4x4_meter_scolaro_zitteninjetuin_01

Scolaro: design parasols die indruk maken..

Scolaro: design parasols die indruk maken..

Al bijna 45 jaar produceert het Italiaanse familiebedrijf Scolaro parasols van hoge kwaliteit, zowel voor de consument als voor de horeca. De kleinere parasols zijn in 10 afmetingen verkrijgbaar in diverse materialen en staan bekend om hun strakke design.

Ook de grote parasols met afmetingen van 5×5 m, 5×6 m en 6x6m maken indruk. Niet voor niets worden deze in grote aantallen aangeschaft door prestigieuze locaties als het Hilton Hotel, Four Seasons en vele fancy resorts.


Optimaal gemak

Naast het prachtige, strakke design staan Scolaro parasols bekend om het bedieningsgemak. Zelfs de grote parasols zijn letterlijk met een paar vingers te openen en te sluiten.

Scolaro parasols worden verkocht in meer dan 70 landen. In veel landen is het echt een status symbool, met name in Japan staan de parasols op prestigieuze locaties.


Afkomstig uit Italië

Alle parasols worden sinds mensenheugenis geheel geproduceerd in Italië in de eigen fabrieken van Scolaro. Daarom behouden Scolaro parasols jarenlang hun look and feel en soliditeit, dus zonder fletse kleuren of haperende systemen.

Scolaro parasols kunnen tegen een stootje. Op Youtube kunt u diverse clips zien waarin Scolaro parasols uitgeklapt overeind blijven staan bij een zware storm. Zonder schade!

Uiteraard adviseren wij graag welke parasol op welke plaats het beste geschikt is, waarbij de parasolvoet ook een belangrijke factor is. Als u een vaste plaats voor de parasol wenst, zullen wij altijd adviseren een grondanker te plaatsen, dan staat de parasol volledig verankerd. Bij de grotere parasols is deze zelfs bij de prijs inbegrepen.

scolaro-leonardo-telescopic-zitteninjetuin-02


Wilt u ook genieten in een verkwikkende schaduw onder een zeer solide design parasol van Scolaro?

Deel dit bericht

Meer artikelen in de categorie