Sebios Houtopslag Hopper CortenstaalModel: Sebios Houtopslag Hopper Cortenstaal
Beschikbaarheid: Op voorraad
€695,00 €649,00
-+
 

Stel een vraag over dit product

Ik wens dat deze vraag niet gepubliceerd wordt


Sebios Houtopslag Hopper Cortenstaal

De vernieuwende en opvallende collectie voor tuinhaarden en houtopslag van Sebios zijn alleen geschikt voor buitengebruik. De Sebios tuinhaarden en houtopslag zijn origineel Dutch Design en worden volledig in eigen huis ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.

Typerend voor de collectie tuinhaarden is het materiaal, cortenstaal, ook wel weervast staal genoemd, dat een mooie roodbruine roestkleur geeft aan de Sebios haardenlijn. De tuinhaard of houtopslag wordt geleverd in staalkleur en zal door de weersinvloeden verkleuren naar een natuurlijke roodbruine roestkleur. Door de oxide laag, de roodbruine kleur, stopt het verder doorroesten. Door deze natuurlijke werking vindt iedere haard in kleur en karakter zijn eigen weg. Naast de roestkleur is er ook een zwarte lijn, van poedercoated staal, die tevens weervast en vuurvast is.

De Sebios collectie is langdurig getest op goede verbranding, vervorming en uitzetting en zijn voorzien van stabiele, mooi weggewerkte stelpootjes. De tuinhaarden zijn voorzien van een dubbelwandige achter- en zijkant. De houtopslag is aan achterzijde open om het hout door natuurlijke luchtstroomverplaatsing te drogen en schimmel te voorkomen.
Productdetails:

  • Materiaal: cortenstaal 5mm

  • Hoogte: 130cm

  • Breedte: 65cm

  • Diepte: 40cm

  • Gewicht: 33 kilo

  • Bijzonderheden: verrijdbaar door 2 wielen, rvs bevestigingsmateriaal, regenkap


Garantieperiode: 2 jaar


Ontwerper: Oscar van Buijtene

'Leef je leven met passie.'
-Oscar Van Buijtene-


Nederlandse ontwerper Oscar van Buijtene ontwerpt, creëert en innoveert. In het hart van Sebios is ontwerper Oscar van Buijtene. Zijn doel is om zijn motto 'leven met passie' door middel van zijn collectie te verspreiden. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Vraag over dit product
Emailadres:
Vraag: 
Webwinkel Keurmerk
©2016 - Zitten in je tuin
Ontwikkeld door Webtelligo
Webwinkel Keurmerk
voordelen