Devane Lounge hocker



Model: Devane1618
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

€329,00
-+
 

Stel een vraag over dit product

Ik wens dat deze vraag niet gepubliceerd wordt


De Devane lounge elementen hebben een unieke en stijlvolle uitstraling die dit tot een perfect verfijnde collectie maken voor uw gebruiksgemak!

 

De Devane Sunbrella lounge elementen zijn zo ontworpen dat uw ze volledig naar eigen inzicht kunt plaatsen, combineren en koppelen.

Dat betekent dat de combineer mogelijkheden met deze prachtige stijlvolle elementen eindeloos zijn en dus deze volledig naar eigen idee kunt samenstellen.

 

Alle elementen zijn los verkrijgbaar, maar ook bieden wij voor uw ook standaard loungesets aan via onze online winkel Zitteninjetuin.nl.


Deze lounge producten zijn uitsluitend gemaakt van Sunbrella stoffering, waardoor ze ideaal zijn voor het buitengebruik op u terras of in uw tuin of balkon.

 

In tegenstelling tot de meeste gebruikte doeken voor buitenstoffering wordt de Sunbrella stof gemaakt van vezels die zijn geverfd voordat ze worden geweven - dit geeft een veel diepere kleur die tot in de kern van ieder geweven draadje terug komt. Gecombineerd een schuimlaag met zeer open poriënstructuur (Quick dry foam) wordt het indringende water bij stevige regenval gedraineerd en is er voldoende mogelijkheid voor de vulling om te ademen en snel te drogen na wisselende weersomstandigheden. Tevens is de schuimlaag beschermd met een speciale antibacteriële laag tegen schimmelvorming.

 

Sunbrella® is een ademende stof die perfect weerstaat aan weer en wind en aan andere inwerkingen van buitenaf. Ook is het erg onderhoudsvriendelijk, vooral doordat de stof erg snel droogt in de open lucht.



Specificaties Devane lounge elementen:
Devane Center:                               Breedte 70cm, Diepte 84cm, Hoogte 68cm
Devane 2 zits(links en rechts):      Breedte 158cm, Diepte 84cm, Hoogte 68cm
Devane Corner:                               Breedte 84cm, Diepte 84cm, Hoogte 68cm
Devane Hocker:                               Lengte 84cm, Diepte 84cm, Hoogte 37cm


                   

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Sunbrella outdoor meubelstoffen

De keuze voor Sunbrella®stoffen voor de tuinmeubelen is niet toevallig. Sunbrella® is ruim 50 jaar geleden ontwikkeld door de nautische sector en is wereldwijd uitgegroeid tot dé referentie voor indoor- en outdoortextiel. Het merk wordt nu door professionals overal ter wereld gewaardeerd en geprezen om zijn buitengewone kwaliteit, duurzaamheid en brede gamma aan kleuren en ontwerpen.


https://tjillz.nl/media/1846/content-pouf-kleuren.jpg

PRESTIGEUZE REFERENTIES

De Sunbrella® stoffeerstoffen zijn, op grond van hun ongeëvenaarde kwaliteit, eerste keus bij de meest prestigieuze namen in de wereld van buitenmeubilair, inrichting en design. Barlow Tyrie, Manutti, Vlaemynck, Woodline, Dolcefarniente, GreenDesign, Fatboy, TJILLZ, Umbrosa, Stern, Living Divani en Summer Classics zijn hier enkele voorbeelden van.


TECHNISCH HOOGSTAAND

Door te blijven zoeken naar nieuwe materialen en technische ontwikkeling heeft Sunbrella® een betrouwbare reputatie opgebouwd, waarbij de unieke samenstelling van het textiel van beslissende invloed is geweest.
Sunbrella®textiel wordt uitsluitend geweven met in de massa geverfde vezels. Dit houdt in dat kleurpigmenten al tijdens de productie van de vezels al toegevoegd worden. Dit in tegenstelling tot de meeste garens en stoffen, waarbij de kleurpigmenten pas nadien worden toegevoegd. Hierdoor blijven kleuren zelfs na vele uren zon- of maanlicht en allerlei weersomstandigheden zo goed als bij aanschaf.
Door een speciale CleanGard®behandeling met fluoride Nano moleculen, kunnen de Sunbrella®stoffen zout water, chloor en slecht of extreem weer prima aan. Deze krachtige bescherming versterkt de waterafstotende kracht van het textiel en geeft het een ongeëvenaarde vlekbestendigheid.


MILIEUVRIENDELIJK

Het gebruikte Subrella®textiel is door Oeko-Tex, een internationale vereniging voor onderzoek en testen op het gebied van textiel Ecologie, gecertificeerd. Subrella®textiel wordt gemaakt zonder schadelijke bestanddelen, levert geen risico's op voor de huid, gezondheid of milieu en garandeert een maximale UV-bescherming. Sunbrella®textiel wordt zelfs aanbevolen door de Skin Cancer Foundation.


ONDERHOUD EN REINIGING

De Sunbrella®stoffen zijn verrassend makkelijk te onderhouden. De meeste vlekken haalt u gewoon weg met zachte zeep en water. Voor hardnekkige vlekken kunt u bleekwater gebruiken, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u de stof of de kleur beschadigd.

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw Subrella®stof er goed uit blijft zien, is door de stof correct te onderhouden. Dit doet u door vuil en vlekken er meteen af te vegen voor het zich in de stof gaat nestelen.

https://tjillz.nl/media/1843/content-info-iconen.png


ALGEMEEN EN LICHT ONDERHOUD

- Veeg vuil of vlekken meteen weg met een zachte borstel of doek.
- Handwas op deze manier:

Maak een schoonmaakoplossing van 60ml zachte zeep en 4 liter lauw water ( minder dan 40°C).
Maak schoon met een zachte borstel en laat de oplossing even intrekken in het weefsel.
Spoel grondig en laat de stof daarna dragen in open lucht.


GRONDIGE SCHOONMAAK VOOR HARDNEKKIGE VLEKKEN EN SCHIMMELS

Stoffen van Sunbrella® zijn speciaal behandeld tegen schimmelvorming. Toch zou er schimmel kunnen groeien op vuil of andere vreemde substanties die op de stof blijven liggen. Zo verwijdert u schimmel of andere hardnekkige vlekken:


Maak een oplossing van 240 ml bleekwater en 60 ml zachte zeep voor 4 liter schoon water. Sproei die oplossing op de stof en laat dit even intrekken in het weefsel.
Schrob grondig met een zachte borstel, spoel grondig en laat de stof drogen in open lucht.
Als het om hardnekkige vlekken of schimmelvorming gaat mag u iets meer bleekwater toevoegen.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over dit product neem dan gerust contact met ons op.


Vraag over dit product
Emailadres:
Vraag: 
Webwinkel Keurmerk
©2016 - Zitten in je tuin
Ontwikkeld door Webtelligo
Webwinkel Keurmerk
voordelen