De voordelen van Sunbrella stoffering
30 Dec
0

De voordelen van Sunbrella stoffering

Geplaatst op: Peter Bekeken: 226

Sunbrella outdoor meubelstoffen

De keuze voor Sunbrella®stoffen voor de tuinmeubelen is niet toevallig. Sunbrella® is ruim 50 jaar geleden ontwikkeld door de nautische sector en is wereldwijd uitgegroeid tot dé referentie voor indoor- en outdoortextiel. Het merk wordt nu door professionals overal ter wereld gewaardeerd en geprezen om zijn buitengewone kwaliteit, duurzaamheid en brede gamma aan kleuren en ontwerpen.


https://tjillz.nl/media/1846/content-pouf-kleuren.jpg


PRESTIGEUZE REFERENTIES

De Sunbrella® stoffeerstoffen zijn, op grond van hun ongeëvenaarde kwaliteit, eerste keus bij de meest prestigieuze namen in de wereld van buitenmeubilair, inrichting en design. Barlow Tyrie, Manutti, Vlaemynck, Woodline, Dolcefarniente, GreenDesign, Fatboy, TJILLZ, Umbrosa, Stern, Living Divani en Summer Classics zijn hier enkele voorbeelden van.


TECHNISCH HOOGSTAAND

Door te blijven zoeken naar nieuwe materialen en technische ontwikkeling heeft Sunbrella® een betrouwbare reputatie opgebouwd, waarbij de unieke samenstelling van het textiel van beslissende invloed is geweest.
Sunbrella®textiel wordt uitsluitend geweven met in de massa geverfde vezels. Dit houdt in dat kleurpigmenten al tijdens de productie van de vezels al toegevoegd worden. Dit in tegenstelling tot de meeste garens en stoffen, waarbij de kleurpigmenten pas nadien worden toegevoegd. Hierdoor blijven kleuren zelfs na vele uren zon- of maanlicht en allerlei weersomstandigheden zo goed als bij aanschaf.
Door een speciale CleanGard®behandeling met fluoride Nano moleculen, kunnen de Sunbrella®stoffen zout water, chloor en slecht of extreem weer prima aan. Deze krachtige bescherming versterkt de waterafstotende kracht van het textiel en geeft het een ongeëvenaarde vlekbestendigheid.


MILIEUVRIENDELIJK

Het gebruikte Subrella®textiel is door Oeko-Tex, een internationale vereniging voor onderzoek en testen op het gebied van textiel Ecologie, gecertificeerd. Subrella®textiel wordt gemaakt zonder schadelijke bestanddelen, levert geen risico's op voor de huid, gezondheid of milieu en garandeert een maximale UV-bescherming. Sunbrella®textiel wordt zelfs aanbevolen door de Skin Cancer Foundation.


ONDERHOUD EN REINIGING

De Sunbrella®stoffen zijn verrassend makkelijk te onderhouden. De meeste vlekken haalt u gewoon weg met zachte zeep en water. Voor hardnekkige vlekken kunt u bleekwater gebruiken, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u de stof of de kleur beschadigd.


Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw Subrella®stof er goed uit blijft zien, is door de stof correct te onderhouden. Dit doet u door vuil en vlekken er meteen af te vegen voor het zich in de stof gaat nestelen.


https://tjillz.nl/media/1843/content-info-iconen.png


ALGEMEEN EN LICHT ONDERHOUD

- Veeg vuil of vlekken meteen weg met een zachte borstel of doek.
- Handwas op deze manier:


Maak een schoonmaakoplossing van 60ml zachte zeep en 4 liter lauw water ( minder dan 40°C).
Maak schoon met een zachte borstel en laat de oplossing even intrekken in het weefsel.
Spoel grondig en laat de stof daarna dragen in open lucht.


GRONDIGE SCHOONMAAK VOOR HARDNEKKIGE VLEKKEN EN SCHIMMELS

Stoffen van Sunbrella® zijn speciaal behandeld tegen schimmelvorming. Toch zou er schimmel kunnen groeien op vuil of andere vreemde substanties die op de stof blijven liggen. Zo verwijdert u schimmel of andere hardnekkige vlekken:


Maak een oplossing van 240 ml bleekwater en 60 ml zachte zeep voor 4 liter schoon water. Sproei die oplossing op de stof en laat dit even intrekken in het weefsel.
Schrob grondig met een zachte borstel, spoel grondig en laat de stof drogen in open lucht.
Als het om hardnekkige vlekken of schimmelvorming gaat mag u iets meer bleekwater toevoegen.


Heeft u vragen of wenst u meer informatie over dit product neem dan gerust contact met ons op.

https://zitteninjetuin.nl/lounge-tuin-meubelen

Reacties
Schrijf reactie
©2016 - Zitten in je tuin
Ontwikkeld door Webtelligo
Webwinkel Keurmerk
voordelen