Alexia inklapbare tuintafelModel: Traditional Teak - 8.99.20.4.00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

€409,00
-+
 

Stel een vraag over dit product

Ik wens dat deze vraag niet gepubliceerd wordt


Deze comapactie in inklapare tuintafel ALEXIA van Traditional Teak combineert een mooi design en functionaliteit. Zijn natuurlijk nobele uiterlijk wordt aangevuld met een laag gewicht, praktische afmetingen en perfecte kwaliteit. Hij is niet alleen gemakkelijk te vervoeren, maar ook flexibel overal te plaatsen. Dus deze teakhouten tafel komt in elke omgeving om prachtige tot zijn recht. Het formaat maakt het ook ideaal voor gebruik op het balkon of kleine terrassen.

Teak is ook in een onbehandelde staat onvergelijkbaar robuust, weerbestendig en duurzaam. Na verloop van tijd krijgt het hout een zilvergrijze uitstraling, dit wordt juist zeer gewaardeerd door de vele tuinliefhebbers. Degenen die willen dat de natuurlijke uitstraling behouden blijft, dan raden wij een regelmatige deze tuintafel te behandelen met teakolie.


Productdetails:

  • Afmetingen 2 variaties (zie opties)

  • Gewicht 7 & 15 kg


Interessante feiten en achtergronden voor design label - Traditional Teak

Traditional TeakHet Nederlandse designlabel Traditional Teak is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige massief houten meubelen gemaakt van teakhout. De ontwerpers rekenen op een jarenlange ervaring en passie voor dit vakmanschap. 

Elke stap van het proces van de houtselectie tot het ontwerpen en verwerking getuigt van de beste kwaliteit van de hoogste standaard. 

Alle producten van Traditional Teak volgen dezelfde filosofie: duurzame meubels die een hoge norm van duurzaamheid en comfort hebben. Traditional Teak gebruikt alleen teak van gecertificeerde partners met verantwoorde, duurzame beheerde plantages.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Vraag over dit product
Emailadres:
Vraag: 
Webwinkel Keurmerk
©2016 - Zitten in je tuin
Ontwikkeld door Webtelligo
Webwinkel Keurmerk
voordelen