Maxima hoekstukModel: Traditional Teak - 8.99.10.1.05
Beschikbaarheid: Op voorraad
€759,00
-+
 

Stel een vraag over dit product

Ik wens dat deze vraag niet gepubliceerd wordt


De tuinbank MAXIMA belooft momenten van ontspanning! Dit in combinatie met de dezelfde tuintafel uit de lijn Maxima of met de tuinbank of stoelen worden het gegarandeerd gezellige avonden met familie en vrienden. Het hoekelement MAXIMA verbindt twee banken van de MAXIMA serie aan elkaar, zodat er een comfortabele zitgroep of zithoek ontstaat. 

Dit hoekelement voor de tuinbank MAXIMA past op alle lengtes van deze serie tuinbanken, waardoor verschillende variaties kunnen ontstaan

Het Nederlandse label Traditional Teak maakt gebruik voor de productie van hoogwaardige massief houten meubelen alleen teak dat afkomstig is van gecontroleerde en beheerde bossen en plantages. Teak is bijzonder weerbestendig en duurzaam, waardoor het een uitstekend materiaal voor meubels in de buitenruimte maakt. Na verloop van tijd, teak ontwikkelt een zilvergrijze, natuurlijke kleur dat het hout als zelfbescherming beschermt. Om het oorspronkelijke uiterlijk van teak te behouden, raden wij regelmatig teak te behandelen met teakolie.


Productdetails:

 • Afmetingen 65 x 65 x 88 cm (B x D x H)

 • Zitdiepte 49,6 cm

 • Zitbreedte 49,6 cm

 • Zithoogte 45-46,5 cm

 • Gewicht 24 kg

   

  Interessante feiten en achtergronden voor design label - Traditional Teak


  Het Nederlandse designlabel Traditional Teak is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige massief houten meubelen gemaakt van teakhout. De ontwerpers rekenen op een jarenlange ervaring en passie voor dit vakmanschap. 

  Elke stap van het proces van de houtselectie tot het ontwerpen en verwerking getuigt van de beste kwaliteit van de hoogste standaard. 

  Alle producten van Traditional Teak volgen dezelfde filosofie: duurzame meubels die een hoge norm van duurzaamheid en comfort hebben.

  Traditional Teak gebruikt alleen teak van gecertificeerde partners met verantwoorde, duurzame beheerde plantages. 

  "Ons doel is om tuinmeubilair te maken met een pure, authentieke en toch moderne uitstraling om van te genieten. Hout is onze passie en we zijn zeer gelukkig om te kunnen werken met dit geweldige materiaal van onze voorouders – en daar voelen we ons verantwoordelijk voor.

   DUS we gaan met onze collectie altijd met alle respect voor moeder natuur om! "

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Vraag over dit product
Emailadres:
Vraag: 
Webwinkel Keurmerk
©2016 - Zitten in je tuin
Ontwikkeld door Webtelligo
Webwinkel Keurmerk
voordelen