De Alvory sofa loungeset geeft een heel andere kijk op de standaard klassieke loungesets!
23 May
0

De Alvory sofa loungeset geeft een heel andere kijk op de standaard klassieke loungesets!

Geplaatst op: Peter Bekeken: 74

De Alvory sofa loungeset geeft een heel andere kijk op de standaard klassieke loungesets. De Alvory elementen creëren een perfecte zomerse omgevingen en sfeer, dit komt door de keuze van de lichte kleuren en de gebruikte materialen voor deze eigentijdse tuinmeubelen.

Deze loungeset brengt een vleugje van rust en vakantie gevoel op elke locatie.


De combinatie met het aluminium frame en het gebruik van de Sunbrella stoffering in de kleuren Gry-Flanelle en de hele lichte kleur Silver-Grey maakt dit tot een heel stijlvolle set met een perfecte designvolle uitstraling van deze set.

Alle elementen zijn ook los verkrijgbaar, maar ook bieden wij voor uw ook standaard loungesets aan via onze online winkel Zitteninjetuin.nl.


Deze lounge producten zijn uitsluitend gemaakt van Sunbrella stoffering, waardoor ze ideaal zijn voor het buitengebruik op u terras of in uw tuin of balkon.

In tegenstelling tot de meeste gebruikte doeken voor buitenstoffering wordt de Sunbrella stof gemaakt van vezels die zijn geverfd voordat ze worden geweven - dit geeft een veel diepere kleur die tot in de kern van ieder geweven draadje terug komt. Gecombineerd een schuimlaag met zeer open poriënstructuur (Quick dry foam) wordt het indringende water bij stevige regenval gedraineerd en is er voldoende mogelijkheid voor de vulling om te ademen en snel te drogen na wisselende weersomstandigheden. Tevens is de schuimlaag beschermd met een speciale antibacteriële laag tegen schimmelvorming.

Sunbrella® is een ademende stof die perfect weerstaat aan weer en wind en aan andere inwerkingen van buitenaf. Ook is het erg onderhoudsvriendelijk, vooral doordat de stof erg snel droogt in de open lucht.Specificaties Alvory lounge elementen:

Alvory Center:                                 Breedte 70cm, Diepte 85cm, Hoogte 68cm
Alvory Corner:                                 Breedte 85cm, Diepte 85cm, Hoogte 68cm

Alvory 2 zits(links en rechts):     Breedte 164cm, Diepte 85cm, Hoogte 68cm


http://zitteninjetuin.nl/lounge-tuin-meubelen

Reacties
Schrijf reactie
©2016 - Zitten in je tuin
Ontwikkeld door Webtelligo
Webwinkel Keurmerk
voordelen